The horrible virus

publicerat i Allmänt, Anorexi, Personligt;

Woke up an optimist, sun was shinin', im positive, then i heard you were talkin' trash - hold me back i'm 'bout to spaz


Tur man är en seglivad jävel
Ja hörni, förra veckan började min mage löpa mer amok än vanligt, sjukt jobbigt men envis som man är körde man på i 190 hela veckan, på söndagen efter jobb var jag dock så kass att jag seriöst inte visste var jag skulle bli av eller ifall jag behövde spy eller skita heller för den delen (ursäkta mitt ordspråk men vafan alltså) haha det var så jävla hemskt - jag skrattar åt det nu eftersom jag tyckte jag vars döende i stunden men är det nått jag verkligen hatar så äre just magsjuka och min kropp orkar liksom ej heller så det har varit fett jobbigt! 

Två dagar senare och två uteblivna gympass så är jag så rastlös och full med energi att jag ej vet var jag ska bli av, jag insåg dock motvilligt att det aldrig skulle gå att gymma om jag var tvungen att springa på toa (vet inte ens om jag klarat ta mig upp för trapporna innan det kommit dårå så tyckte det var dumt att chansa haha, skonade resten av gymmet istället) men idag bär det av igen och jag är så stört taggad! 

En annan tråkig grej är att min ifan (iPhone) håller på att avlida buhu, hang in there Buddy! Så måste köpa en ny vilket suger eller ah priset suger med andra ord :(((( nåväl det fixar sig säkert! 

Hur är det med er? Tycker det är helt tomt i kommentarsfältet FASTÄN jag ser att ni läser lovebugs! 

Puss